Firmabolsjer.dk er en del af Detail Reklame A/S som startede i '93 med tryksager og skilte. Vi har i dag udviklet os til at være en virksomhed, der kan løse alle opgaver vedrørende:
• Reklame & Design
• Reklamegaver
• Tøj med tryk & broderi
• Skilte & Facader
• Tryksager


Ejerforhold:
Detail Reklame blev omdannet til aktieselskab pr. 1/1-1998 med en aktiekapital på kr. 500.000. Detail Reklame A/S ejes 100 % af vores Adm. direktør Dennis Fl. Sølvmose.
Vi er en velkonsolideret virksomhed, med tjek på økonomien - hvilket giver tryghed for vores kunder. Vores bankforbindelse er Nordea A/S, erhvervs afd. & Nykredit bank A/S, Glostrup erhvervs afd.Vi opnåede i 2008 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 4,7 % af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette! 
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk.

Vi opnåede også i 2009 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 3,8 % af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette! 
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk.

Vi opnåede igen i 2010 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 4,3 % af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette! 
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk. 

Vi opnåede igen i 2011 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 10174 af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette! 
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk.

Vi opnåede igen i 2012 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 9998 af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette! 
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk. 

Overenskomst:
Vi har overenskomst med HK, hvilket betyder, at vore medarbejdere arbejder under velordnede forhold -  Vi følger HK's alm. overenskomst.

Organisationer:
Vi er medlem af PSI - Präsent Service Institut GmbH, som er en europæisk sammenslutning af reklamegaveproducenter & forhandlere. Dette betyder, at vi altid er opdaterede med nyheder, osv.

Vi støtter følgende hjælpeorganisationer:
• Red Barnet 
• Dyrenes Beskyttelse
• Børnefonden støttes, idet vi økonomisk har adopteret to børn i Afrika.
• Børns Vilkår. 
• Sahsape International Fund for Rural Education (www.sifred.org), which is a non governmental organization (NGO) involved in Rural Education in Cameroon.

Kort til vores nye beliggenhed


Firmabolsjer.dk / Detail Reklame A/S 
Alhambravej 18
1826 Frederiksberg C
Tlf. 35363316
Fax 35363317
CVR nr. 21153338
E-mail: Info@Firmabolsjer.dk
Hjemmeside: www.Firmabolsjer.dk

Central beliggenhed - næsten uanset hvor du kommer fra. Vi ligger tæt på hjørnet af Alhambravej og Gammelkongevej. Vi har gratis P-pladser foran kontoret.

Åbningstider:
Vi har normalt følgende åbningstider:
Mandag - torsdag ca. kl. 8,15 - 16,00
Fredag ca. kl. 8,15 - 15,00 

Vi er udover disse åbningstider på kontoret lejlighedsvis om aftenen og i weekenden - så prøv bare! 
Alternativt ring eller mail og lav en aftale - så er du sikker på vi er der.

Er du interesseret i andre reklame produkter
Besøg vores hjemmeside www.detailreklame.dk, 
Hvor du kan finde alverdens reklamegaver med logo tryk.