Hvem er Firmabolsjer.dk

Her bor vi

Firmabolsjer.dk er en del af Detail Reklame A/S som startede i '93 med tryksager og skilte. Vi har i dag udviklet os til at være en virksomhed, der kan løse alle opgaver vedrørende:

• Reklame & Design
• Reklamegaver
• Tøj med tryk & broderi
• Skilte & Facader
• Tryksager

                                                                  

Firmabolsjer.dk / Detail Reklame A/S
Alhambravej 18
1826 Frederiksberg C
Tlf. 35363316
Fax 35363317
CVR nr. 21153338
E-mail: Info@Firmabolsjer.dk
Hjemmeside: www.Firmabolsjer.dk

Ejerforhold:
Detail Reklame blev omdannet til aktieselskab pr. 1/1-1998 med en aktiekapital på kr. 500.000. Detail Reklame A/S ejes 100 % af vores Adm. direktør Dennis Fl. Sølvmose.

Vi er en velkonsolideret virksomhed, med tjek på økonomien - hvilket giver tryghed for vores kunder. Vores bankforbindelse er Nordea A/S, erhvervs afd. & Nykredit bank A/S, Glostrup erhvervs afd.

Vi opnåede i 2008 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 4,7 % af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette!
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk.

                                                                      

Central beliggenhed - næsten uanset hvor du kommer fra. Vi ligger tæt på hjørnet af Alhambravej og Gammel Kongevej. Vi har gratis P-pladser foran kontoret.

Åbningstider:
Vi har normalt følgende åbningstider:

Mandag - torsdag ca. kl. 8.15-16.00
Fredag ca. kl. 8.15-15.00

Er du interesseret i andre reklameprodukter
Besøg vores hjemmeside www.detailreklame.dk,

Hvor du kan finde alverdens reklamegaver med logo tryk.

Vi opnåede også i 2009 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 3,8 % af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette!
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk.

Vi opnåede igen i 2010 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 4,3 % af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette!
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk.

Vi opnåede igen i 2011 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 10174 af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette!
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk.

Vi opnåede igen i 2012 AAA kreditrating (udtales trippel A) - kun 9998 af de regnskabspligtige selskaber i Danmark opnåede dette!
Se lykkeønskningsbrevet her - tryk. 

                                                                    

Overenskomst:
Vi har overenskomst med HK, hvilket betyder, at vore medarbejdere arbejder under velordnede forhold -  Vi følger HK's alm. overenskomst.


Organisationer:
Vi er medlem af PSI - Präsent Service Institut GmbH, som er en europæisk sammenslutning af reklamegaveproducenter & forhandlere. Dette betyder, at vi altid er opdaterede med nyheder, osv.

Vi støtter følgende hjælpeorganisationer:
• Red Barnet
• Dyrenes Beskyttelse
• Børnefonden støttes, idet vi økonomisk har adopteret to børn i Afrika.
• Børns Vilkår.
• Sahsape International Fund for Rural Education (www.sifred.org), which is a non governmental organization (NGO) involved in Rural Education in Cameroon.